header1.jpg header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg header7.jpg header8.jpg header9.jpgDuna Táncműhely

Nyelv:

tánc-talkshow Juhász Zsolttal

 

Évek óta visszatekintető hagyomány, hogy a Kalászi Kortárs Tánctalálkozó színpadi programját kötetlenebb irodalmi vagy zenei vonatkozású beszélgetések egészítik ki. Ebben az évben új formával jelentkezünk, amikor a fesztivál művészeti vezetője egyszerre szakmai és személyes hangnemben kérdezi meghívottjait.

Eros átitatja a művészetet, a táncművészetet pedig még erősebb – hiszen a párok közti érzéki érintkezésre alapul. Számtalan alkotót inspirált kiváló művek létrehozására a testi és lelki szerelem. Idei fesztiválunk programjában több előadásunk is foglalkozik ezzel a témával: mint a Feledi Project Psyché-je vagy a Kaposvári Egyetem Carmina Buranája, és a Duna Táncműhely Képíró c. produkciója sem mentes e száltól.

Az est beszélgetőtársai lesz két budakalászi művészethez közel álló házaspár: Soma Mamagésa énekes, előadóművész és Lőrincz György zenész, hangmérnök, valamint Spala Korina táncművész, jógaoktató és Sztankay Ádám újságíró.